Új retró büfé nyílt a gyógyfürdő bejárata mellett

Sok éves tapasztalattal nyitottuk meg büfé éttermünket a gyógyfürdő bejáratánál. Nagy lelkesedéssel vágtunk bele, hogy mindenben a leginkább kiszolgálhassuk kedves vendégeink igényeit. Hosszú ideje kerestük azt a lehetőséget, ahol, mint régi vendéglátósok megmutathatjuk, hogy hogyan is kell ezt a szakmát régi fényében tündököltetni. Szeretnénk most egy kis betekintést adni az előkészületi folyamatokba és a végeredmény megszületésének módjába, kedvcsinálóként minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek.

Berendezés

Bútorainkat a legjobb minőségű anyagokból állítattuk össze, olyan módon, hogy az némi visszatekintésként a régi idők hangulatába idézze a kellemes ebédek emlékét. Nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre és vendégeink kényelmének mindenkori biztosítására. Nálunk nem csak egy finom ebéd elfogyasztására, de egy ital melletti kellemes beszélgetésre vagy egy finom kávé elfogyasztására is van lehetőség, persze mindenre a legmegfelelőbb és legkényelmesebb körülmények között.

Kínálat

co2 palackKínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos, büfékben kapható ételek, természetesen a legjobb minőségben, vendégbarát árakon. A gyorsételek mellett a’la carte étlapunk biztosítja a választék sokszínűségét. Italválasztékunk rengeteg féle szénsavas és rostos üdítő mellett, finom borokat és söröket is tartalmaz, valamint rövid italok fogyasztására is kínálunk lehetőséget kedves vendégeinknek. Hagy invitáljuk meg önöket egy finom házi limonádéra, vagy fröccsre teraszunkon, ahol kellemes időben a napfényben fürödve, rosszabb időben fedett körülmények között van lehetőség a kellemes kikapcsolódásra.

Beszerzés

Mivel nekünk elsődleges az önök biztonsága és elégedettsége, így csak a legkiválóbb beszállítók kapnak lehetőséget arra, hogy velünk dolgozhassanak. Nem spórolunk az energiával az ételek hozzávalóinak beszerzésének tekintetében, minden hozzávaló e legjobb helyről kerül az önök asztalára. Igyekszünk biztosítani a házias és egyben bio termékeket, ahogyan azt a régi időkben megszokhatták. Természetesen ez az ital kínálatunkra is kiterjed, szénsavas üdítőinket kiváló minőségű co2 palackok használatával állítjuk elő, amit a legkiválóbb gázcsere telepről szállítanak hozzánk, hogy önök mindig a legfrissebb és legszúrósabb szódát kaphassák kedvenc fröccsükhöz vagy limonádéjukhoz.

Nyitva tartás és programok

Természetesen a fürdő teljes nyitvatartási idejében várjuk önöket szeretettel, a hét minden napján. A fürdő bezárása után azonban nálunk nem áll meg az élet, zenés esti programokkal, és időnként táncmulatságok szervezésével biztosítunk kiváló szórakozási lehetőséget az önök számára.

Személyzet

Dolgozóink mind nagyon kedves, segítőkész, szakmában jártas és tapasztalt munkatársak, akiknek elsődleges célja szintén az önök igényeinek minden téren való kielégítése. Bármilyen kérésükkel forduljanak hozzájuk bizalommal.

A felsoroltak mind azt támasztják alá, hogy ha ellátogatnak hozzánk, nem fognak csalódni. Ha kedvet kaptak, és megéheztek, megszomjaztak, ne tétovázzanak, jöjjenek el hozzánk!