A szemránckrém, ami hatásosabb, mint a gyógyfürdő

A szépségem megőrzése hihetetlenül fontos számomra. Ennek érdekében számos kezelésen veszek részt már évek óta, rendszeresen járok gyógyfürdőbe is. Egyrészt a víz jótékony hatása miatt, másrészt azért, mert az ilyen fürdőkben eszméletlenül hatásos, jó minőségű kezeléseken vehetek részt, melyek feltöltik a testem és a lelkem.

Egyetlen gondomon azonban sehogy sem segítettek a gyógyfürdős kezelések: a szemem alatti táskákon.
Bármilyen arcpakolást, krémet tettem fel, sajnos semmi változást nem láttam.
Sokáig kerestem a percek alatt simább és feszesebb bőr titkát, azonban a válasz váratott magára.
Egyik ismerősöm ajánlására azonban kipróbáltam a Laumar InstanTENSE Plus krémet, ami 180 fokos fordulatot hozott a szemem alatti táskákkal vívott küzdelemben.

Az említett szemránckrém valóban percek alatt simább és feszesebb bőrt eredményez. Konkrétan 3-5 percen belül hat a felkenést követően, amire egyszerűen nem láttam még példát. Semmilyen más krém nem tud ilyet.

Amikor először láttam a weblapjukat, akkor még kételkedtem. Nagyon kecsegtető ez a gyors hatás, de hihetetlennek éreztem, amíg meg nem ismertem a krém hatásmechanizmusát.
A krém tartalmaz Bioskinup™ és az Eyeseryl® növényi peptideket, valamint (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox™ peptidet, nátrium hialuronátot (hialuronsavat), továbbá agyagásványokat, melyek megemelik, feszesítik és hidratálják a bőrt.

A fentebb említett hatóanyagoknak hála villámgyors eredmény érhető el, melyet kiválóan szemléltetnek a weblapon megtalálható előtte-utána képek.

Nagyon tetszett, hogy abszolút nem szárítja a bőrömet a krém, ellentétben sok más szemránckrémmel, továbbá érzékeny bőrre is kiváló választás, ugyanis semmilyen irritatív vagy allergén anyagot nem tartalmaz.
Hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják.

A Laumar InstanTENSE Plus tökéletes megoldás azokra az esetekre, amikor valamilyen fontos eseményen eszméletlenül jól kell kinéznünk: volt már olyan randim, ahol a krém segítségével sikerült meghódítanom a partneremet. A tekintetem elvarázsolta!

A krémet természetesen nem csak eseti jelleggel lehet alkalmazni, hanem hosszútávon használva is nagyon eredményes.
A Laumar InstanTENSE Plus a legnagyobb segítségem a ráncok elleni küzdelemben, mondhatni ez a percek alatt simább és feszesebb bőr titka.

Bárkinek gondja van a szeme alatti karikákkal, táskákkal, a szeme körüli ráncokkal, egyértelműen ajánlom a Laumar InstanTense krémét, sokkal hatásosabb, mint bármilyen gyógyfürdőben elérhető kezelés!