Motor jogosítvány a1 kategóriában bárki számára elérhető

A feleségem sajnos egy régi sérülés miatt komoly ízületi problémákkal küzd. Így hát évről évre fel kell keresnünk a gyógyfürdőt, és ott végigcsinálni egy kezelést, hogy enyhüljenek a panaszai. Nagyon szeretem, és mindenben igyekszem támogatni, kiállni mellette, ezért igyekszem mindig akkorra időzíteni a szabadságomat is, hogy ha segítségre van szüksége, mellette lehessek. Viszont településen belül autóval közlekedni szerintem felesleges, így a motor jogosítvány a1 kategóriája tűnt a legegyszerűbb megoldásnak, mivel azzal már akkora motort is lehet vezetni, amire rendes csomagtartót lehet szerelni, azaz el tudok vele ugrani bevásárolni.

Mivel kénytelenek vagyunk minden évben elmenni erre a félig-meddig kényszer vakációra, így a szállodázás helyett a gyógyfürdőnél is vettünk egy kis házat. Arra pont elég, hogy este visszahúzódjunk vacsorázni és aludni, valamint néha, hogyha év közben is kedvünk tartja, leruccanjunk pár napra. Van egy kicsi kertje meg egy minimális garázsa, és ami a legfontosabb, állandóan ott lakó szomszédai. E nélkül nem merném otthagyni a motoromat. Tudom, hogy a motor jogosítvány a1 nem egy magas fokozat, de nekem így se volt egyszerű a megszerzése, hát még jó motort venni hozzá.

motor jogosítvány a1

Egyszer, mikor épp otthon tartózkodtunk, egy munkatársamnak meséltem, hogy milyen terveim vannak motorozás terén. Ő ajánlotta a figyelmembe azt az oldalt, ahonnan aztán el tudtam kezdeni tájékozódni, tanulni, és így nem teljesen tudatlanul futottam neki a tanulásnak. Mindenek előtt az AM kategóriát kellett megszerezni, utána jöhetett az A1, de én itt meg is álltam, nincs nekem szükségem óriási motorra, és a feleségem amúgy sem tud mögém ülni, a menetszél és a rázkódás azonnal megfájdítaná az ízületeit.

Így hát úgy alakult, hogy a motorom ott van lent állandóan a nyaralóban, mert itthon nem sok hasznát venném, ott viszont nagyon jól jön. Még ha csak néhányszor ülök is rá egy évben, akkor is azt a szabadságélményt és mozgékonyságot nyújtja, mint amit elképzeltem. Ha más előnye nem is volt a dolognak, legalább a motor jogosítvány a1 kategóriában meglett, ezt is elmondhatom magamról. Remélem ha a nejem kicsit jobban lesz, akkor már őt is tudom majd magammal vinni, hogy ő is kipróbálhassa, hátha kedvet kap hozzá.