A kényelem szubjektív megélése

Kinek mit jelent a luxus, a kényelem, ugyebár!?… Visszatérő beszédtéma a baráti társaságunkban, hogy ki mire áldoz ilyen téren, még a spórolós időkben is. Sokuknak van olyan dolga, szívéhez nőtt kis liblingje, amiről nem hajlandó lemondani. Nekünk, a párommal ilyen a gyógyfürdő, a szauna, és az, hogy (bár panellakásban élünk) ezek közül valami hasonló élményt otthon is próbáljunk reprodukálni. Ezért, ha máson spórolunk is, többfunkciós fürdőkádat szereltettünk be fürdőszoba-felújításkor.

Pontosabban masszázskádat, mert ez a fő funkciója többek mellett, de mi alig várjuk, hogy télen egy jóleső forró fürdő feledtesse, hogy milyen körülmények uralkodnak odakint, és mi bizony a maximálisan kielégítő hatásfokú fűtésről sem voltunk hajlandóak előzetesen lemondani. Hála az égnek, az olyan oldalakon, mint a https://futesrendszerek.hu egyedi és költséghatékony megoldásnak minősülő dolgokat is igényelhetünk az otthonunkba. És egyáltalán, ha csak tájékozódnánk, hogy miként tarthatjuk meg lakásunk komfortjának legalább ezt a részét, ott aztán elolvashatunk mindent és renget ötletből merítkezhetünk. Ők elektromos fűtési rendszereben és eszközökben utaznak nagyrészt, de mindenképp elhozzák legprivátabb életterünkbe az igazi kényelmet és hatékonyságot.

Szóval: https://futesrendszerek.hu, ha még így a tél előtt ti is változtatnátok valamin, ami könnyebbé teszi a hideg évszak elviselését. Kisebb, kiegészítő eszközöket is találhattok náluk például. Elektromos fűtés, infrafűtés, hőszivattyú, napelem – ezek a főkategóriák a főoldalon, amik közül mindegyik kapcsolódik valamiként a villanyáramhoz. Utóbbiak is nagyon érdekesek, akiket megfog és bizalommal tölt el minden kipróbált innováció, talán ezek közül valamelyik az ő terepük, de mi az első kategóriára, az elektromos fűtés komplex szerkezet-együtteseinek lakásunkba költöztetésére “fizettünk be”. Illetve abból mára több eszközre is – így pontos. Mert, bár meggyőző leírásokkal világítják meg, hitelesen, hogy nem utaznak semmi olyasmiben, ami ne lenne kipróbált, bevált és valóban a tudását tekintve újszerű technológia, mi azokra a dolgokra hagyatkoztunk, amikről már hallottunk korábban is. És más is ajánlotta. Nem maradiságból, pusztán csak létezett már egy koncepció a fejünkben az egészről. De, ha vidéken laknánk, tuti, hogy a nagy szabadságot és biztonságot adó szigetüzemű napelemrendszert használnánk arra, hogy a teljes fűtésünket az biztosítsa mondjuk…

No de, az első szembejövő menüpont kínálata az oldalon (visszatérve a lényegre, a saját sztorinkra): konvektorok, elektromos radiátorok, vagy egyszerű hősugárzók – innen indítunk. Bonyolultabb eszközök tekintetében pedig elektromos padlófűtés, falfűtés és födémfűtés, vagy akár elektromos kandalló. Valamint olyan kiegészítők tömkelege is beszerezhető a https://futesrendszerek.hu oldal forgalmazott termékpalettáról, mint az elektromos törülközőszárító és társai.

És akkor jöjjön az a dolog a felsorolásból, kicsit jobban kifejtve, ami a mi első szerzeményünk volt: az elektromos fűtőszőnyeg. Ez gyakorlatilag az elektromos padlófűtést jelenti. Környezetbarát, magas komfortérzetet biztosít, ráadásul jutányos áron, sok egyéb létező technológiához képest! Ezek szóltak mellette… Ugyanúgy, mint a vízcsöves padlófűtést megvalósító hasonló szerkezet, ezt is a padló alá kell szereltetni és legalább annyira jól működik. Fürdőben mi különösen szeretjük, erről beszéltem, amikor azt ecseteltem, hogy nekem is (akár a páromnak) az egyik legjobb pihenési forma egy felüdülés és egy felfrissülés, egy jó forró fürdő formájában a masszírozós kádunkban, és gondoljon bárki bele, milyen sokat dob ezen, hogy télen is fűtött padló mellett hódolhatunk ennek a szenvedélynek! Akár a kádba való beszálláskor, de főleg kilépéskor.

A kényelemnek tehát megvannak a maga értelmezései mindenki számára. Más a teraszra költ, mert szeret hová kilépni az emeleti lakásából, mi meg erre. Az elektromos fűtőszőnyeg olyan könnyen megvalósítható dolog volt tulajdonképpen, ami nem szólt másról, mint egy plusz burkolatrész lefektetéséről és egy egyszerű, villanyhálózatra való rákötésről (gyors beszerelés után). Nagyszerűen átmelegíti a burkolatot, szabályozható, és könnyű karbantartani a tartóssága ellenére. Nem feltétlen szükséges tehát a meglévő burkolat feltörése telepítéskor, rakható annak fölébe is egy vékonyabb másik padlóréteg. Egy kisebb helyiséget teljesen ki tud fűteni, és bele sem megyek, milyen egyéb kiegészítő megoldásokat igényeltünk még ettől a társaságtól, inkább olvasgassátok el magatok is, mennyi alternatívájuk van bármire. Akár kiegészítő fűtésre egy meglévő rendszer mellé. Írtam sokszor a címet, irány tehát a https://futesrendszerek.hu! Mentsétek el, mert ha elszakadnátok egyszer a “gázos” megoldásoktól, sok hasznukat vesztitek majd nekik.