Egy gyógyfürdőben is lehet tippeket szerezni

Bevallom őszintén, hogy én nem igazán rajongok a gyógyfürdőkért, és úgy igazán a strandokért sem. Sokkal jobban szeretem a természetes vizeket. Csak azért kezdtem el fürdőbe járni – jó ez túlzás, hogy eljárok -, mert már cikinek éreztem, hogy itt élek Magyarországon, tele vagyunk termálvízzel, de még egy gyógyfürdőben sem voltam, pedig már túl vagyok a harmincon is. Elmentünk hát a férjemmel a Széchenyi fürdőbe. A helyzet az, hogy nagyon tetszett, de ettől még nem változik meg a fürdőkről alkotott véleményem.

Na de, a lényeg, amit igazából el akarok mesélni, hogy elcsíptem egy beszélgetést a házi szappanokról, és ennek hála rájöttem, hogy az én szappanjaim miért sikerülnek mindig rosszul. Ez pedig a nátrium hidroxid hiánya.

Otthon már neki is álltam keresgélni, és a legszimpatikusabb terméket a Humanity Áruház webshopjában találtam meg. Ez a nátrium hidroxid, ami itt kapható, 900 grammos kiszerelésű és gyöngy formában van, tehát nem folyékony és nem is egy jó nagy darab. Az oldalon írták is, hogy ez elengedhetetlen összetevője a szappan készítésnek, amiről ugye én nem tudtam. Szerencsére, részletes leírás volt magáról a termékről. Hogy miért szerencse? Mert számomra is csak innen lett világos, hogy ez bizony így önmagában nem egy veszélytelen anyag. Lúgos, tehát mar, így pedig komoly sérüléseket tud okozni. Emiatt, csak a megfelelő védőkesztyűben szabad vele dolgozni. Sőt, ez még nem is elegendő, mert védőszemüveg használata is kötelező, a felszabaduló gőz/gáz miatt. De minderről tájékoztatnak az oldalon is. Mivel szimpatikus volt nagyon az oldal már az első pillanattól kezdve, gondoltam beszerzek még pár dolgot a szappanokhoz. És utólag rájöttem, hogy milyen jól tettem, mert a végeredmény tökéletes lett. Szerencsére, van egy külön menüpont, ami alatt mindent meg lehet találni a szappan készítéshez – a nátrium hidroxid is itt található -, így nem kellett egyáltalán kutakodnom az oldalon. Még néhány új eszközt is beszereztem. Többféle szilikonforma közül lehet válogatni, de vannak kések is, csillámporok, és még sok más. Szóval, na, érdemes alaposabban átfutni a kínálatot.

Ezek voltak az első termékek, amit innen rendeltem, de szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nem ez volt az utolsó alkalom. Sőt, azóta már kétszer is vásároltam tőlük, és mind a két alkalommal nagyon elégedett voltam a gyorsaságukkal, de egyébként 1-2 napon belül megérkezik általában a megrendelés. Én online fizettem, de aki nem híve ennek, van lehetőség utánvétes fizetésre is.