A kedvenc fürdőnkben a tonerekről beszélgettünk

Zsuzsi a legjobb barátnőm a gimi óta, és szerencsére ez a barátság kiállta az idők próbáját. Bár nyilván nem találkozunk olyan gyakran, mint régen, hiszen mindkettőnknek családja van, ő sokat van Petivel és Jázminnal, én pedig Zsanival és örökbefogadott kislányunkkal, Amirával.

De azért 3 havonta tartunk egy csajos napot, amit ezúttal a kedvenc fürdőnkben ejtőzve terveztünk eltölteni. A csodás a masszázs és a wellness részleg, és többféle szaunáik is vannak – ha pedig megunjuk a pihit, egy királyságos csúszdapark is tartozik a fürdőkomplexumhoz.

De persze az én drága barátném itt sem tud teljesen kikapcsolni, és éppen tonereket keresget a céges nyomtatókhoz. Elég macera a helyzete, mert szinte minden irodában már típusú nyomtató van, és ugye, ki van ez találva, még véletlenül sem kompatibilis semmi semmivel.

Szerencsére ezen a problémáján könnyen tudtam segíteni: rögtön javasoltam, hogy próbálja meg a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner weboldalon. Azért ezt az oldal ajánlottam, mert vagy 13 különböző gyártó patronját forgalmazzák. És ez még nem minden!

Először is, a szállítás ingyenes, és ez a szolgáltatás nincs vásárlási limithez kötve, visszavonásig érvényes. Az áruház nem csupán tonereket forgalmaz, foglalkoznak tintapatronnal, különböző lézeres kellékekkel, festékszalaggal, filmmel, valamint papírral is.

Ha tonereket keresünk, nincs más dolgunk, mint lekattintani az erre vonatkozó fület, ahol rögtön megtaláljuk a gyártók listáját. Itt pedig a gyártóra kattintva kiválaszthatjuk a számtalan modell közül, hogy melyik típusú nyomtatóhoz keresünk alkatrészt.

Meg is találtuk Zsuzsi a cégénél található típusokat, így nyugodtan ejtőzhettünk. De azért átküldtem neki a weboldalt, hogy később is meglegyen: https://nyomtatoalkatresz.hu/toner!