Német nyelvtanfolyamok Óbudán

Végre egy olyan állás, ahova szívesen bemegyek minden reggel. Neked olyan munkád van, ahova szívesen bejársz dolgozni?

A munkahelyünk

Hogy miért fontos az hogy szeressük azt a helyet ahova nap mint nap bemegyünk? Ez azt gondolom egészen egyszerű, hiszen ha azt vesszük hogy napi 8 órát dolgozunk, akkor a nap egy harmadát, ha pedig 12 órát dolgozunk, ami nem meglepő, akkor pedig a nap felét bent töltjük. Ha minden reggel úgy kelünk fel, hogy már megint dolgozni kell menni, akkor hosszú távon annyira nem biztos hogy befektetődik.

Gondoljunk csak bele, hogy ha reggel felkelünk, még az is lehet hogy fáradtak vagyunk, és vissza szeretnénk feküdni aludni, mert csak bele gondolunk abba, hogy megint be kell menni, vagy megint ezt meg azt fogom hallgatni… sok féle variáció van, akkor mér biztos hogy az egész napunk el lesz rontva. Ugye hogy nem mindegy, hogy milyen száj ízzel megyünk be dolgozni?

A megfelelő kiválasztása

Ha szerencsések vagyunk, és esetleg tanultunk, vagy olyan szakmával rendelkezünk, ami egy jól fizető állás, akkor mi választhatjuk meg a munkahelyünket. Persze nem mindenki kezdi rögtön fent a csúcson, sőt igazából kicsi az esélye annak hogy valaki rögtön ott kezdi, így meg kell dolgozni azért hogy jó munkahelyünk legyen. Persze sokkal könnyebb akkor ha egy olyan munkahelyünk van, ahol még szeretünk is dolgozni.organic-1280537_640

Nem is egy olyan embert ismerek aki egyszerűen gyűlöli amit csinál, de nem tud változtatni rajta. Te is ismersz ilyen embert? Hogy ők miért nem tudnak változtatni? Ennek több oka is lehet. Mondjuk nem megfelelő végzettségük van, vagy mondjuk diploma kellene ahhoz amit szeretne csinálni, de nem volt lehetősége tanulni, vagy nem beszél nyelveket…

A tanulás

Akik szerencsések, már gyermek korukban rájönnek arra, hogy nem felesleges, és haszontalan idő töltés az, hogy tanuljanak, és megpróbáljak kihozni mindenből a legjobbat. Persze erre nagyon kevés gyerek jön rá még akkor amikor kell, így felnőttként tanulnak tovább. Tanulni soha nem késő, még 40 vagy 50 éves fejjel sem.

Lehet hogy rendelkezünk egy megfelelő szakmával, de mondjuk nincs megfelelő nyelvismeretünk. Ezen ma már könnyen lehet segíteni, csak akarni kell. Hogy hogyan? Egészen egyszerű, mert a német nyelvtanfolyamok Óbudán nagyon jók.

Most hogy végre én is megtaláltam azt a munkahelyet, ami nekem való, és szeretem is azt amit csinálok, nem nehéz plusz dolgokat vállalni érte. Hiszen ha tudjuk hogy mi  acél, és miért küzdünk akkor sokkal könnyebb. Én most azért küzdök, hogy meg tudjam tartani ezt az állást, és hajlandó vagyok akár tanulni is érte, tanfolyamra járni.