Egyszer én is elnevezek valamit a lányomról, mint az Anna Táska

Elsőként egy kérdéssel kezdem. Ti odafigyeltek arra, hogy mennyi időt töltötök a meleg vízben?

Amikor egy nyaralás alkalmával a páromnak a fürdőzés szabályainak betartásáról meséltem először negatívan fogadta a szabályok betartásáról alkotott véleményemet, de miután furcsa mellékhatások jelentkeztek nála a túlzásba vitt gyógyvíztől, hamar meggondolta magát.

A fürdőfáradtság akár napokig is eltarthat és rossz közérzettel, bizonyos esetekben pedig akár lázzal is járhat, ezért nagyon fontos odafigyelni, hogy be legyenek tartva a fürdőzés szabályai, és tényleg csak annyi ideig tartózkodjunk a vízben, amíg az elő van írva. Azóta párom már rendbe jött, és tudatosabban odafigyel a gyógyfürdőzésre.

A másik dolog pedig, amiről mesélni szeretnék, az egy webáruház, ahonnan legutóbb egy gyors rendelés leadását követően nagyon gyönyörű válltáskához sikerült jutnom.

Ez a webáruház azért is különleges számomra, mert ezt a céget a webshop tulajdonosok a lányukról nevezték el. Az ő ihletésével született meg magának az áruháznak az ötlete, és így született meg a minőségi táskákat kínáló webshop, ami az Anna Táska nevet viseli. A https://www.annataska.hu/taska/valltaska oldalon számos táska megtalálható a kicsitől a nagyobb méretig, a puhább és a keményített anyagú megoldásig.

A legutóbbi szerzeményem egy olyan táska, ami nem csak csinos, de nagyon praktikus is, és színben, valamint fazonban jól illeszkedik a stílusomhoz. Ráadásul amikor az oldalon jártam, még extra kedvezmény is volt ezen a kiszemelt táskán, így nagyon kedvező áron jutottam hozzá. Ezen kívül az oldal érdekessége még, hogy a regisztrációval és a vásárlásokkal hűségpontokat lehet gyűjteni, amit későbbi vásárlás alkalmával be lehet váltani. Ezzel is csökkenthető a rendelésünk végösszege. Imádom az ilyen pontgyűjtő lehetőségeket, ti hogy vagytok ezzel?

Nagyon sokféle táska megtalálható az elegáns, nőies kisugárzást biztosító Tamaris táskáktól, a nagyobb, pakolós többi zsebes táskákig. Az oldalon egyébként nem csak nők találhatják meg számukra ideális táskát. A férfiakra is gondoltak a webáruház készítői, számukra is több különböző táska elérhető.

A válltáskák szerelmesei a https://www.annataska.hu/taska/valltaska oldalon tudják megtekinteni az Anna Táska kínálatát, ahol biztos, hogy egy kellemes délutánt fognak nézelődéssel tölteni, hiszen több mint 100 táska szerepel csak ebben a kategóriában. De persze nem kell átnézni az összes táskát, ebben segítenek a különféle beállítások, mint a szín, méret, ár.

A válltáskák között lehet találni olyat, ami egy vagy két pántos, van olyan, aminek rövidebb, és van olyan, amelyiknek hosszabb a pántja. Olyan is szerepel a kínálatban, aminek a vállpántja állítható, de olyat is lehet találni, aminek a vállpántja fixen rögzítve van. Nagyon szeretem az olyan praktikus táskákat, aminek a vállpántjait lehet állítani. Így egy kisebb válltáska olykor akár egy kézitáskaként is tud funkcionálni.

Az egyik nagy kedvencem pedig az Anekke válltáskák, amelyek nem csak gyönyörűek, hanem több független rekesszel rendelkeznek, aminek köszönhetően igazán praktikus táskaként funkcionálnak.

A Tamaris és Anekke táskákon kívül Bugatti táskákat, Jana táskákat és további olasz táskákat is meg lehet találni a kínálatban. A minőségi kínálatból alig győzök szemezni, már azt is kitaláltam, hogy melyik táskára fogok legközelebb lecsapni, de az is lehet, hogy igényt nyújtok be páromnál karácsonyi ajándék címen, és akkor még a pontjaim is gyűlnek egy később vásárláshoz. Erről a pontgyűjtésről azt olvastam, hogy 180 napon belül kell a pontokat levásárolni, így van értelme gyűjteni és egy nagyobb megrendeléskor felhasználni azokat.