Ez egy igazi csajos program volt!

A legjobb barátnőmmel kitaláltuk, mi lenne, ha valamelyik hétvégén elmennénk egy termálfürdőbe. Az mindig olyan jól tud esni, főleg télen, a nagy hidegben.

Eszméletlen jó érzés volt elmerülni a meleg, kellemes vízben! Szinte minden sejtem élvezte a meleg fürdőt, ami elárasztotta a testem. Ilyenkor beszélgetni is jókat lehet!

A barátnőm sok mindent mesélt nekem fürdőzés közben. Például most szakított a barátjával, mert a dolgok sajnos nem úgy alakultak, ahogy eltervezték. Kezdetben szomorú volt emiatt, de már kezd túl lenni a dolgon végre.

Volt egy másik érdekes története is!

Alkalma volt egy profi portré fotózás szolgáltatást igénybe venni! Ott a vízben persze nem tudta megmutatni a képeket, de megígérte, hogy majd később bepótolja. Ettől függetlenül sok mindent tudott mesélni.

A fotós, akinek a képeket köszönheti, az egyik legjobb, akivel valaha is találkozott. Egy weboldala is van: szoboszlaikriszti.hu. Itt igazán érdemes nézelődni!

Sokféle fotósorozatot lehet itt igényelni. Nekem a családi fotósorozat ötlete tetszik a legjobban, de van bőven más is. Például az említett profi portré fotózás.

A barátnőm mesélt nekem egy kicsit Krisztiről is. Elmondta, hogy elképesztően kedves ember, akinek csak egyvalami számít, mikor a fényképezőgép mögött van: az ügyfelei elégedettsége. Nemcsak a szaktudását, de a szívét beteszi a munkájába!

Ez egyébként teljesen egyértelművé válik majd nektek is, ha tesztek egy próbát, és ránéztek a weboldalára. Ott felfedeztek majd egy galériát, ahol a legkülönfélébb kategóriákban találtok majd jobbnál jobb fotókat. Az itt fellelhető képek engem teljesen meggyőztek arról, ha valaha is profi fotósra lenne szükségem, akkor az utam egyenesen hozzá vezessen.

Szerintem a jövőhéten valamikor majd kérek is tőle időpontot! Nehezen tudom már kivárni, hogy rólam is olyan nagyszerű sorozat készüljön, ahogyan a barátnőmről is!

Titeket is elkezdett érdekelni a dolog? Nos, a linket megtaláljátok a cikkemben, ami egyenes a weboldalra vezet! Biztos vagyok benne, hogy nektek és nekem is hatalmas élmény lesz majd a közös munka Krisztivel!