Azt hittem, új laptopot kell vennem, de a pcmentor megmentette

Attól, hogy nyaralni megyek, még sajnos nem hagyhatom a munkát másra. Van, hogy el kell vinnem magammal a laptopomat, és azokat a feladatokat, amiket távolról is meg lehet, bizony a szabadidőmben is meg kell csinálni. Ez azt hiszem minden munkahelyen így van.

Már írtam róla, hogy mennyi mindent meg szeretnék nézni, hogy a kis zászlókkal jelöljük a helyeket. Én annak a híve vagyok, hogy előbb a saját hazánkat kell megismernünk, utána a legjobb felfedezni más országokat. Persze ez nem azt jelenti, hogy visszautasítok egy tengerparti nyaralást… Csak szerintem az országban is rengeteg minden van, amit érdemes megnézni és nem szabadna kihagyni.

Szóval idén nyáron sem maradhat ki a pihenés. Feltett szándékom ugyanis, hogy az ország minden híresebb gyógyfürdőjét meg akarom nézni. A hétvégeken, hosszú hétvégéken egy-egy fürdőbe látogattunk el, de persze egy hosszabb nyaralást is sikerült beterveznünk.

Egy ilyen nyaralás alkalmával megesett, hogy miközben az e-maileket néztem át, hogy van-e valami extra fontos feladatom, a koktélom kiömlött a laptopomra. Természetesen a közelben egyetlen egy laptop szerviz sem volt, a ragacsos koktél rászáradt a készülékre. Kívül-belül ragadós lett és nem akart emiatt elindulni.

laptop szerviz
laptop szerviz

A nyaralás utáni első nap máris egy laptop szerviz felé vettem az irányt. A kedvencem a pcmentor, ami egy igazán megbízható laptop szerviz. Amikor szerelni kellett, mindig rendbe tudták hozni a laptopomat, de nem csak ehhez értenek, a laptop tisztításnak is nagy mesterei.

Eddig még sosem okoztak csalódást, így teljes nyugalommal bíztam rájuk a laptopom tisztítását, amit pár nap alatt el is végeztek. A tisztítás sikeres volt, minden folttól, és szennyeződéstől megszabadították a laptopom, ami úgy néz ki, mintha új lenne. A ventilátort is kitisztították, így sokkal kevésbé zúg. Azt mondták, szerencsétlenül belefolyt az üdítőm, ezért érzékelte a laptop, hogy valami baj van, és nem kapcsolt be. De most már minden rendben van vele, megszabadították az italom maradékaitól és ismét problémamentesen működik a készülék.

Én is tanultam az esetből, mostantól messzire kerülni fogom a laptopomat a ragacsos italokkal.