Ne szalaszd el a szép emlékeket, készíttess te is esküvői videót!

Nekem nagyon fontos volt, hogy kielégítsem a feleségem igényeit az esküvő tekintetében. Egyébként is persze, mindent megtettem érte, tényleg bármit. Úgy kértem meg a kezét is, két év gyönyörű együtt töltött idő után, hogy azt akartam, aznap még tökéletesebb legyen minden, mint egyébként. Szép nyári éjszaka volt, az Adriai tenger partján vacsoráztunk éppen. A hullámok nyaldosták a lábunkat a tengerparti étteremben, nagyon csodálatos volt az egész környezet. Jó kedélyű horvátok húzták a nótát, és kedves gyertyák világították be a sötét tájat. A felhők aranyos rojtokban gömbölyödtek az égen, és én tudtam, ez lesz a tökéletes este, hogy megkérjem Szilvia kezét.

Amikor feltettem a bűvös kérdés, ő sírva fakadt és a nyakamba ugrott, én pedig letérdeltem elé, és azt ismételgettük egymásnak, mennyire csodálatosak vagyunk egymás életében, és mennyire csodálatos maga a tény, hogy vagyunk…

Szilvi utólag megemlítette, sajnálja, hogy senki sem vette föl ezt a gyönyörű pillanatot, ő nagyon szerette volna így utólag megnézni párszor újra, sokszor újra, hogy eltelhessen azzal a boldogsággal megint, amit akkor érzett. Ilyenkor mindig megcsókoltam, és biztosítottam arról, hogy ha elérkezik a szertartás napja, márpedig hamarosan eljön az idő, hogy összekössük egymással az életünket, ott biztosan lesz esküvői videós és fotós is.

Az esküvői videók helyszínét Szilvi érdekes helyre szervezte: egy gyógyfürdőben szerette volna, hogy képeket lőjenek rólunk. Ott készült a videó utolsó jelenete is, amelyben szeretett feleségem és én beleugrottunk a medencébe egymás kezét szorosan fogva.

Nagyon szerettük az esküvői fotóst, akit a fabianfoto.hu oldalán leltünk. A cég működését tekintve tökéletesen megfelelt az elvárásainknak. Beleolvadtak a környezetbe, elegáns ruhában, szinte észrevétlenül kattintgattak. Olyan apró, de szép pillanatokat ragadtak meg a lencséjükkel, amelyeket lehet észre sem vettünk volna a szabad szemünkkel. Mindenesetre jól dolgoztak, és a beállítottabb, Szilvi által kitalált képeket is kifogástalanul megcsinálták, talán még annál is jobban, ahogyan feleségem eltervezte. Meglehetősen elégedettek voltunk mind a ketten. Gyorsan, kedvező áron dolgoztak nekünk, simulékonyan igazodtak a kéréseinkhez. Kényelmesen közlekedtek a közegben, nagyon kellemes társaság voltak.

Szilvi szeretett beléjük, böngészett a neten esküvői videós, fotós után, szeretett volna valami professzionális emléket az esküvőnkről kép formájában, és amikor meglátta a fabianfoto.hu weblapján a feltöltött videókat, teljes mértékben meggyőződött arról, hogy őket kell, hogy válassza. Ült a videók előtt, és a jegygyűrűjét birizgálva próbált nem sírva fakadni meghatottságában, nagyon tetszettek neki a videók meg a fotók is, annyira el volt csodálkozva attól, hogy a fotós csont nélkül megtalálta azokat a pillanatokat, melyekre érdemes felfűzni egy esküvő eseményszálát…

Meg hát a minőség, nagyon szépek voltak, minden videónak magas volt a felbontása. Szóval felhívtuk őket, és probléma nélkül egyeztettünk. Tényleg szó nélkül igazodtak feleségem igényeihez, még a medencés bulit is bevállalták.

Összességében nagyon meg voltunk elégedve a Fábián Fotóval, kifogástalan munkát végeztek. Remélem, senki nem követi el azt a hibát, hogy esküvői videós nélkül készül házasodni, szinte kötelező, hogy legyen ilyesféle kézzelfogható emlék erről az eseményről. Hiszen az ember visszanézi évek múlva, milyen gyönyörű napot élt át a szeretett lénnyel, aztán visszanézi tíz év múlva is, meghatódik, amikor a gyerekek megkérdezik a videót nézve arról, mikor őszült meg ennyire és miben (amire persze az a válasz, hogy a szeretetbe őszült bele, amit irántuk meg az anyjuk iránt érez), szóval tényleg szükségszerű, hogy készüljön ilyen emlék erről a nemes, jeles pillanatról!