Csak tiszta gyógyfürdőben lehet gyógyulni

Ha engem kérdeztek a gyógyfürdőkről, akkor a válaszom: igen! Minden nőnek szüksége lenne legalább egyszer egy héten több órás pihenésre egy nyugtató gyógyfürdőben, amihez még szauna, masszás is jár. Na, meg persze ingyen vitaminbombák. Egy turmix például.

Szerencsére édesanyám is ezt a gondolatot támogatja, ezért is tartunk minden héten egy anya-lánya programot. Kiválasztunk a megyében egy olyan helyet, ahol pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni tudunk. Mert ugyebár a léleknek is szüksége van felépülésre a heti fáradalmak után.

Legutóbb egy igen népszerű helyet találtunk az interneten. Öt csillagra volt értékelve, de leginkább az tetszett benne, hogy a tisztaságáról eget zengtek a kommentek. Zárójeles megjegyzés: az egyik legfontosabb egy gyógyfürdő esetében számomra, a higiénia. Sajnos volt már rossz tapasztalatunk, amit nem szeretnénk újra átélni.

Kora reggel érkeztünk a létesítményhez, amelynek már a külseje is imponáló volt. A becsekkolás után átöltöztünk fürdőruhába, felvettük a köpenyünket, és az irányt a víz felé vettük. Ami a fürdőtérben fogadott, ahhoz még hozzá hasonlót sem láttunk. Több elkülönített medence, zuhanykabinok, napozóágyak, szauna-és masszás részleg. Kell ennél több? Bele is vetettük magunkat az élvezetbe.

Elsőnek azt a vizet próbáltuk ki, amely állítólag a szív-és érrendszerei megbetegedések ellen tesz jót. A minősége és tisztasága csillagos ötös volt. A néhány mellettünk pihenő vendég is elégedett volt a szolgáltatással, sőt tanácsolták, hogy a konyharészleget is próbáljuk ki. Elmondásuk szerint ingyenes svédasztal várja az embereket. Ott el is döntöttük anyukámmal, hogy bizony azt kipróbáljuk.

A fürdő külterületén is szétnéztünk. Természetesen ott sem ért minket csalódás. Az épületen kívül a gyerekeknek is kedveztek. Két nagy úszómedence hatalmas csúszdákkal várta a csobbanni vágyó fiatalokat és felnőtteket. A hely weboldalán olvastuk, hogy egy kis erdős park is segítséget nyújt a kikapcsolódásban, amit meg is találtunk egy kis keresgélés után nem messze a főépülettől. Olyan volt az egész, mintegy japánkert. Az ott található egyik padon megpihentünk, és mindenféléről elkezdtünk beszélgetni az anyukámmal.

https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas

Az egyik ilyen téma a takarítás volt, pontosabban a Greenway Magyarország Kft. Anyukám egy takarítógépet keresett a boltjukba, amikor rátalált a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas oldalra. Mint kiderült, a TASKI® ergodisc® 165 egy kiemelkedően sokoldalú egytárcsás gép, amely elvégzi a kristalizálást és a legszélesebb körű tisztítási feladatokat. A legjobb ismérvei közé tartozik, hogy ergonomikus, biztonságos, egyszerűen használható és sokoldalú. Olyan műveleteket tudunk vele végrehajtani, mint például a samponos szőnyegtisztítás, polírozás, alaptisztítás, sikálás, spray-tisztítás és a már előbb leírt kristalizálás.

A hatékonyabb működés érdekében nagyon halk és könnyű a beindítása, alacsony zajszinttel és rezgéskibocsájtással rendelkezik, lehet állítani a magasságát és ami a legjobb, hogy formatervezett irányítókara van. Biztonságos a használata, amely egyrészt a kezek védelmére fókuszál a zárt karoknak köszönhetően, és elektronikailag se kell félnünk, hiszen a dupla szigetelés és a dupla biztonsági zár ott van számunkra. Működtetése egyszerű, a kiegészítők felszereléséhez és rögzítéséhez nincs szükség szerszámra, arról nem is beszélve, hogy szállítása és tárolása problémamentes. Ennek oka, hogy összecsukható a kialakítása és a súlya leválasztható.

Az igényesen és dizájnosan kialakított weboldalon a gép műszaki adatait is leírják és az éppen aktuális elérhető modelleket a tartozékaival, kiegészítőivel együtt. A beépített kompresszorral rendelkező habgenerátor segítségével gazdaságosan elvégezhető a szárazhabos szőnyegtisztítás. A rövid száradási időnek hála pedig rövid időn belül használható a tisztított terület. A szívóegysége és a védőfedél ideális megoldást jelent a porzás megelőzésére. Spray-tisztítás során a védőfedél felfröccsenés-gátlóként is ideális. Vizes súrolás és mélytisztítás esetén is kiválóan alkalmas. A tartály tökéletesen illeszkedik a gépbe, és nagy nyílással rendelkezik a könnyű feltöltés érdekében. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/egytarcsas oldalon található tájékoztató alapján a TASKI ergodisc termékek innovatív kialakítása súrológépeket foglalnak magukba. A kiváló minőségű anyagoknak hála tartós és biztonságos gépeket hoztak létre, melyek hosszú élettartammal rendelkeznek és alacsony szervizköltségekkel járnak.

Természetesen más gépek is a rendelkezésünkre állnak. Például vegyük a kisgépek közül a TASKI jet 38 / 50-es porszívót. Ezzel is szemezett édesanyám. Ez egy olyan kisgép, amely állítható fogantyús 38/50 cm-es hengerkefével rendelkezik, a dupla motoros rendszernek köszönhetően, magas szívóerő és hatékony tisztítás érhető el vele. Legjobb tulajdonságai közé tartozik az erőteljes, hatékony működés is. Ennek keretein belül a kétmotoros TASKI jet 38 kiváló levegőáramlást biztosít, a nagy sebességű kefék pedig mechanikusan eltávolítják a piszkot a szőnyeg szálai közül. Ennek eredményeképpen a szőnyegek kiválóan tiszták lesznek. A gép könnyű súlya és egyszerű irányíthatósága lehetővé teszi az eredményes és kényelmes takarítást.

A sokoldalúsága adja azt, hogy a TASKI jet 38 vízszintes pozícióban is használható. Így kiválóan alkalmas az ágyak és egyéb bútorok alatti területek takarítására. A rugalmas gégecsőnek, a teleszkópos csőnek és a réstakarító fúvókának köszönhetően a padló feletti területeken is használható. A kefe magassága könnyen állítható, ezáltal minden fajta szőnyeget hatékonyan képes kitisztítani. Mennyire szuper nem?

A jobb levegőminőség elérése érdekében is tökéletes választás lehet ez a típusú modell. Miért is? Erre a válasz az 5 fokozatú szűrőrendszere – amely dupla szűrős porzsákot, mosható szűrőt, kibocsátott levegő szűrőt és karbon kefe szűrőt is tartalmaz. HEPA-szűrő is rendelkezésre áll. Szállításában sem találunk kivetni valót. Stabil és ergonomikus, két pozícióban állítható fogantyújának köszönhetően felhasználóbarát. A gép kompakt kialakítása, a könnyű súlya és a kényelmes használatra tervezett tolókarja lehetővé teszi a könnyű szállítást egyik helyről a másikba, még a lépcsőkön is.

A TASKI jet 38/50 műszaki adatai is megtalálhatóak a vállalat weboldalán, illetve egy jellegzetes leírás is segít a döntésben. A leírtak szerint a géphez tartozó réstisztító fejek és a portalanító a géphez rögzíthetők, így mindig kéznél vannak. Az ergonomikus, állítható magasságú fogantyú kézvédővel és teleszkópos csővel lehetőség van arra, hogy fáradságmentesen működtessük. Könnyű a karbantartása. A kefét szerszám nélkül ki lehet cserélni, a figyelmeztető fény jelzi, ha a porzsák megtelt vagy a kefe nem megfelelően van beállítva. A TASKI jet 38 porszívók hosszú élettartamúak, és ráadásul még ütésálló ABS-ből is gyártják.

A Greenway Magyarország egy olyan cég, amely mindenki számára elérhető prémium minőségű takarítógépeket biztosítanak egy olyan szolgáltatási csomagban, ahol partnereknek nincsenek beruházási költségei, és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatai. A bérlés során biztosítják az ügyfél igényeinek a legmegfelelőbb takarítógépet, átvállalják az előbb említett üzemeltetéssel járó költségeket és feladatokat, tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a kiadásokat. A full-szerviz konstrukció minden költséget tartalmaz. Ide tartozik például a rendszeres, megelőző karbantartás, az alkatrész, munkadíj, kiszállási díj, azaz a szervizköltségek. Huszonnégy vagy akár tizenkét órán belül elérhető. Oktatás, modellcsere, szaktanácsadás is a lehetőségek között szerepel.

A weboldalukon a bérelhető gépek mellett a cég elérhetőségeit is megtaláljuk.