Anyukám még mindig tud nekem meglepetést okozni

Anyukám egész életében nagyon szeretett fürdőbe járni. Amióta azonban öregszik, és felismeri, hogy a vezetés egyre kevésbé megy neki, nincs nagyon lehetősége erre. Ezért a születésnapja közeledtével arra gondoltam, hogy meglepem, és elviszem a kedvenc gyógyfürdőjébe. Hadd ne mondjam, nagy sikert aratott az ötlet. Ez a nap nem csak azért volt jó, mert anyukámnak sikerült örömet szereznem, hanem azért is, mert minőségi időt sikerült együtt töltenünk. Sokat beszélgettünk mindenféléről, például a kedvenc hobbijáról, a kertészkedésről is. Megtudtam legnagyobb meglepetésemre, hogy már nem éri be csupán a falubeli kis gazdabolt kínálatával, hanem egy online webshopból rendeli a szükséges eszközöket, még pedig a gazdabolt.hu oldaláról. Nagyon meglepődtem ezen, mert nem gondoltam, hogy az idős anyukám ilyen haladó gondolkodású. Úgy tűnik, vannak még meglepetések.

Elmondása szerint akkor talált rá erre a weboldalra, amikor kellett neki drótkerítésre takaró, hogy valami őt és a növényeit is kicsit védje a nap sugaraitól. Ekkor bukkant a gazdabolt.hu – ra, és úgy volt vele, hogy ideje beleásnia magát az internetes rendelés rejtelmeibe. Azt rögtön látta, hogy óriási a kínálat a falusi kis gazdabolthoz képest, és nagyon megörült neki. Sőt, azt is felfedezte, hogy a termékeknél van egy kis szív ikon, ahol be lehet jelölni a kedvenceinket. Ez azért hasznos funkció, mert utána egy másik oldalon meg lehet nézni az összes terméket, amelyhez szívecskét tettünk, és így szűkítve a kört, sokkal egyszerűbben tudunk választani, mintha az egészet végig kellene pörgetni.

Anyukám azt is a gazdabolt.hu – ról tudta meg, hogy a drótkerítésre takarónak sok hasznos tulajdonsága van. Ugyanis nem csak minket, hanem a növényeket is védi a nap káros sugaraitól. Van belőle fekete és fehér is, ami más – más dolog miatt lehet jó választás. A fehér például jobban kiszűri a napsugarakat, ezáltal nagyobb fényt biztosít. A fekete viszont jobban véd a nap káros sugaraitól. Anyukám a fehér mellett döntött, mert nem tűz olyan erősen oda a nap, ahova kell a háló, anélkül viszont nem olyan kellemes azon a helyen üldögélni. Tényleg nagyon büszke voltam édesanyámra, mert még azt is észrevette, hogy a gazdabolt.hu oldalán vannak termékértékelések, ahol korábbi vásárlók írják le az őszinte véleményüket a tapasztalataik alapján. Mondta, hogy ezeket érdemes elolvasni, mérlegelni, majd ez után dönteni, hogy biztosan jó legyen a választásunk.

Szerencsére, amit kinézett, pont volt raktáron, így nem kellett többet várnia, hogy esetleg beszerezzék a drótkerítésre takarót. Még azt is látta, hogy van lehetőség személyes átvételre, viszont nem volt a közelében a gazdabolt.hu – nak egyik telephelye sem, így nem érte volna meg autóval odautazni. Úgyhogy maradt az online rendelés. De ezt is meg tudta oldani nagyon ügyesen, én meg nem győztem ámulni. Annyira meghozta a kedvem anyukám ehhez a weboldalhoz, hogy eldöntöttem, én is el fogok ide látogatni, hiszen ha neki megfelelt, azt hiszem, nekem is meg fog. Úgyis már el akartam kezdeni komolyabban is foglalkozni a kertészkedéssel. Anyukámnak nagyon tetszett a drótkerítésre háló, amikor meghozta a futár, pont olyan volt, mint ami neki oda a napos helyre a kertbe hiányzott. Így aztán azóta napsütéses időben is bátran ki lehet ülni oda kávézni, nem kell attól tartani, hogy az embernek megég a bőre.