Egy kis kirándulás, pakolás, motoremelő

A hétvégi rossz idő ellenére úgy döntöttünk a párommal, hogy megérdemlünk egy kis pihenést, így már a hét közepén megbeszéltük, hogy elmegyünk a közeli fürdőbe egy kicsit pihenni. Nem alszunk ott, csak reggel megyünk, és este pedig jövünk is haza.

A tervezgetés

Már jó ideje szerettünk volna elmenni, de valamiért soha nem jött össze. Vagy neki kellett bemennie dolgozni, vagy nekem. De mostanában voltak a ledolgozások is a pihenő napok miatt, így ez is közbe jött. Azt sem kell bemutatnom, hogy a nők életében vannak időszakok, amikor annyira nem akarnak egy fürdőbe menni…spa-382344_640

Szóval most a hét közepén jött újra szóba, hogy milyen jó is lenne, ha el tudnánk menni. Persze amikor az időjárást megnéztem, teljesen el voltam keseredve, mert felénk napközben is 8, vagy maximum 13 fokot mondott, azért az nem egy fürdős nap valljuk be. Sebaj, gondoltam átszervezzük majd a dolgokat, és akkor nem abba a fürdőbe megyünk, ahol a nyitott rész a nagyobb, hanem a másikba. Tulajdon kép mindegyiket szeretjük, csak ha kint van 23 fok, mint amik az elmúlt időszakban voltak, akkor miért ne oda mentünk volna.

Az időjárás

Azért sem hagytuk magunkat, a rossz idő ellenére sem adtuk fel a tervünket, hogy elmegyünk. Már pénteken úgy vásároltam be, hogy legyen szendvicsnek való, mert ilyenkor azt is szoktunk magunkkal vinni, hogy egy kicsit kompenzáljuk a fürdő drágaságát. Egy kis szendvics, valami szalámival, e szoktam azt is csinálni, hogy sütök fasírtot, vagy mondjuk rántott húst. Gyümölcs, üdítő, kávézni pedig ott szoktunk, hiszen az frissen jó, és azért ennyit megengedhetünk magunknak

Szombaton reggel korán fel is keltünk, hogy hamar elkészülünk, kávé reggeli, egyebek, bepakolunk a kocsiba, és már mehetünk is. Igen ám, de az én életem párja elfelejtette közölni, hogy az ő csomagtartója tele van a melós szerszámaival. Hát ott volt minden, nem tudom hány doboz, meg szerszámos táska, motoremelő, szerintem mire kirámoltuk tuti volt fél óra. Már mikor felénél jártunk, és majdhogynem kitakarítottuk a kocsit, akkor jöttem rá, hogy akár így is hagyhattuk volna, és elmentünk volna úgy, hogy a hátsó ülésre pakolunk.