Jöhet a plasztikai sebészet, ha a gyógyfürdő nem segít

Nagyon imádok gyógyfürdőkbe járni. Ezt főleg annak köszönhetem, hogy apukám rengetegszer vitt el ilyen helyekre. Míg más szülők azt mondták, hogy túl drága, apukám azt tanította nekem, hogy mindig lehet pénz arra, amit szeretsz. Pedig alapból nem volt túl sok pénzünk. Mégis, azt érzem, hogy ha nem rakott volna félre ilyen tevékenységekre, akkor sokkal kevesebb lennék, mint ember.

Persze a gyógyfürdők között is vannak különbségek. Volt pár nagyon rossz élményem is. Az egyik Pesten történt meg, mikor a haverommal el akartunk menni egy olcsó fürdőbe. Akkora tömeg volt, hogy éppen találtunk magunknak egy lyukat, ahova befértünk. Ezután egy bácsi beállt mellénk és elkezdte vízzel veretni a hátát úgy, hogy az pont a szemünkbe ment. Ezután mindig utánanéztünk, hogy milyen értékelésekkel rendelkezik az adott hely.

Így vagyok akkor is, mikor neten keresek oldalakat. Az egyik barátomnak nagyon csúnya heg keletkezett a karján és szerette volna elfedni karplasztika segítségével. Megígértem, hogy segítek neki és a plasztikai sebészet árak kulcsszóra elsőként a Plasztika.Info oldalát találtuk meg. Alapból is szégyellte, hogy ilyen sebbel rendelkezik, ezért kicsit aggódott, hogy megbízható lesz-e a hely és nem teszik-e csak rosszabbá az egész helyzetét.

Az oldal kinézete picit már megnyugtatta. Valóban olyan érzést keltett a színeivel, mintha egy tiszta rendelőbe érkeznénk. Ez fontos, hiszen aki ilyen beavatkozást szeretne igényelni, annak szüksége van arra, hogy már az elején nyugodt lehessen. Ha valaki a főoldalra érkezett, de elsősorban a plasztikai sebészet árak érdeklik, akkor a felső menüt kell használni. Nem kell nagyon aggódni, hogy eltévednénk a kategóriák között, hiszen csak rá kell kattintanunk az „árak” feliratra és már rögtön a plasztikai sebészet árak kategóriában találhatjuk magunkat.

Itt tényleg minden szolgáltatásnak meg tudjuk találni az árát. Érdemes azonban figyelni arra, hogy ezek nem fix árak, hiszen minden ember egyedi és lehet, hogy sokkal nehezebb valakinél megoldani ugyanazt a műtétet. Ettől függetlenül az árak teljesen vállalhatók. Szerintem senki nem akar olcsón bevállalni egy plasztikai műtétet és azon aggódni, hogy vajon valóban értenek-e hozzá az adott szakemberek. Nekem egyébként tetszett is, hogy nem próbáltak átverni minket olyan árakkal, amikről később megtudjuk, hogy nem fixek. Sokszor szokták ezt csinálni különböző helyeken, és mindig szörnyű az utolsó pillanatban azt mondani, hogy így nem kell. A Plasztika.Info azonban nem élt ilyen trükkökkel.

Ha az árak listájának aljára tekerünk, akkor pedig egy rövid tájékoztatót is tudunk arról olvasni, hogy mik a legfontosabb tudnivalók, ha náluk igénylünk ilyen beavatkozást. Itt megtalálható az összes elérhetőségük is, illetve egy csomó korábban felsorolt beavatkozást pontosítanak, hogy biztosan ne értsük félre azt, hogy mit jelentettek. Euro árfolyamot is mutatnak, ami ráadásul nem az az árfolyam, amit az ember boltokban szokott látni. Teljesen a valóságtól el nem rugaszkodott. Ezután ha bármi kérdésünk maradt volna, akkor nyugodtan fel tudjuk hívni őket telefonon, illetve azoknak, akik ezt a módszert preferálják, egy e-mail cím is elérhető.

Fel is hívtam őket és megbeszéltük, hogy mikor lesz legközelebb időpont. Meglepődtem, mivel sokkal későbbre számítottam. Elmeséltem a barátomnak, hogy minden sikerült és ő is nagyon örült. A beavatkozás teljesen jól ment és azóta sem volt semmi panasz. Nagyon örülök, hogy most már ismerek egy helyet, ahol a plasztikai sebészet árak egyáltalán nem vészesek.