Térképezzük fel hazánk gyógyfürdőit, strandjait motorral!

A motorozás egy életérzés, egyre többen motoroznak hazánkban is. Sokan szerveznek tematikus motoros túrákat, például bejárva a gasztrofesztiválokat, vagy kifejezetten motoros találkozókra időzítve a szabadidejüket. Nemrégiben találkoztam pár régi barátommal, akik motoros túrákat szerveznek a gyógyfürdőkbe. Van, hogy egész nagy csapat összegyűlik és ilyenkor általában egy éjszakára megszállnak valahol. Reggel indulnak, délelőtt elfoglalják a szállást, felkeresik a gyógyfürdőt, egész nap lazítják megfáradt testüket, aztán pedig este jöhet egy kis szórakozás, másnap pedig indulás haza.

Az önfeledt időtöltés szempontjából fontos, hogy biztonságban érezzék magukat a motorosok. Ehhez szükséges az is, hogy a motor megfelelő műszaki állapotban legyen és az is, hogy a motoron lévő abroncsok is jó minőségűek legyenek.

A motortire webshop számos gyártó kiváló termékeit kínálja a motorosoknak, legyen szó akár enduro, akár cross- vagy bármilyen típusú motorról. Nagyon sokféle motortípus közül választhatnak azok, akik szeretnének hódolni ennek a szenvedélynek. Vannak, akik robogóval közlekednek, így elkerülve a városi csúcsforgalmat és hatékonyabbá téve a mindennapokat. Mások az úttalan utakon érzik jól magukat, és vannak, akik hosszú túrákra indulnak Európa kanyargós hegyi útjain. Minden motor más és más és minden motorra más és más abroncs kell.

A motortire webshop pedig széles kínálatban nyújtja ezeket az abroncsokat, legyen szó gyakorlatilag bármilyen motorról. A keresés is végtelenül egyszerű, elég megadni a méreteket és máris láthatjuk, hogy mi a kínálat. A méreten kívül azt is kiválaszthatjuk a motortire webshop keresője segítségével, hogy új vagy használt abroncsot szeretnénk-e vásárolni, valamint azt is, hogy milyen gyártótól szeretnénk gumit venni. Ez egyébként nem kötelező, de jó, ha egy ilyen opció is rendelkezésre áll, sokan ugyanis el vannak kötelezve egy-egy márka iránt. A márkahűség a motorosoknál is jellemző, úgy a motorokat, mint a gumikat vagy akár a ruházatot nézve. Szerintem ebben semmi rendhagyó nincs, amikor elégedettek vagyunk valamivel, természetes, hogy legközelebb is azt választjuk.

Igaz ez a webáruházak esetében is. Amikor valaki elégedett egy szolgáltatással, máskor sem fog máshová menni. A motortire webshop pedig profi szolgáltatást nyújt, nagyfokú szakértelemmel, kedvező árakkal, korrekt feltételekkel. Itt a motorgumi felszerelésére is lehetőség van, ilyenkor érdemes nem házhoz szállítva kérni a vásárolt abroncsot, hanem a Taylor Kft. Méta utcai, 19. kerületi szervizébe. A motorgumi szereléshez mindenképp foglaljunk időpontot, erre van lehetőség telefonon, de az online időpontfoglaló rendszer használatával is.

Ráadásul itt a komplett szerelési árakat is megtaláljuk, a motortire webshop nem árul zsákbamacskát. A motor típusa és az, hogy első vagy hátsó kerékről van-e szó, befolyásolja az árakat, általánosságban tíz ezer forint alatti árakat találunk, ami igen korrekt véleményem szerint.

A motortire webshop nem csak egy webáruház, hisz itt számos iparági érdekességgel is találkozhatunk, hírekkel a motorozás és versenysportok világából. Ráadásul a keresésre is több lehetőségünk adódik, mert kereshetünk például a motor típusa szerint, úgy, hogy crossmotorra vagy sportmotorra való abroncsok. De akár a motorunk gyártója alapján is kezdhetjük a keresgélést. A motortire webshop korrekt árakat kínál. Széles kínálat, gyors kiszolgálás.

A motortire webshop felületén pedig azt is látjuk, hogy az abroncs van-e készleten, vagy sem. Ha külső készletről kell beszerezni, akkor pedig általában egy pár nap alatt ez meg is történik. Ha mégsem, akkor a motortire webshop értesítést küld a vásárlónak.

A gyógyfürdők feltérképezése szerintem nagyon jó ötlet, így megismerhetjük hazánkat is, és támogatjuk a turizmust, a vendéglátókat. Ráadásul a magyar gyógyvizek igen jó hatással vannak a szervezetre, méltán híresek világszerte. Így amikor meghallottam a gyógyfürdős motoros túrasorozatot, egyből megjött a kedvem hozzá. Nem is gondoltam elsőre, hogy ilyen sok gyógyfürdő van itthon. Egy évbe szerintem nem is fér bele mind, sőt, biztosan kell hozzá egy jó pár év. De sebaj, mert időnk az nagyon sok van és a kedvünk is töretlen. A motortire webshopnak köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy mindig kiváló abroncsokon motorozhatunk, biztonságban.