A gyógyfürdőbe is magammal viszem a szappanjaimat

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a gyógyfürdőket. Nincs is jobb, mint egy hosszú hét, hónap után elmenni valahova, akár csak egy délutánra is és egy kicsit kikapcsolódni a vízben. Őszintén szólva sosem rajongtam az élménymedencékért és társaiért. Én inkább a jakuzziban és a gyógyvizekben töltöttem az időmet, ha elmentünk egy wellness hétvégére. Úgy szeretek csak ott ülni és nem gondolkozni, szinte ki tud kapcsolni az agyam és teljesen el tudom engedni magamat. Pont valamelyik nap foglaltam le egy 3 napos pihenést, hogy egy kicsit kettesben tudjunk lenni a férjemmel. El se hinnétek mennyire várom. Szerintem évek óta nem tudtunk már kettesben lenni. Igaz, hogy még van egy hét az utazásig, viszont én már mindent bepakoltam.

Tudom, hogy az ilyen helyeken mindig van a szobában szappan meg ilyesmi, viszont én azt is pakoltam be. De nem is akármilyet! Én készítettem! Lehet, hogy ez más számára nem olyan nagy dolog, de én büszke vagyok magamra. Szeretek mindent én elkészíteni, a kenyeret, a szülinapi tortákat, a horgolt pulóvereket és most a szappankészítés lett az új szerelmem. Persze még nem vagyok benne olyan profi, hiszen csak nemrég találtam rá a Pipere Porta weboldalára, ahonnan rendeltem az alapanyagokat. A webáruház nagyon szimpatikus volt az első perctől, nagyon tetszett a honlapjuk és az, hogy még oktató jellegű videóik is vannak. Így nem voltam teljesen tanácstalan abban, hogy mit kellene vennem, mi az ami szükséges és mégis hogyan fogjak hozzá. Egyébként rengeteg más kézműves kozmetikum, fürdőbomba, gyertya és lakásillatosítók alapanyagai is megtalálhatóak náluk.

Én a https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai linken találtam meg konkrétan a szappankészítéshez a szükséges alapanyagokat. Nagyon könnyű volt megtalálni a keresett termékeket, mert a kategóriák neve nagyjából lehetetlenné tette, hogy ne tudjak eligazodni. Utána megnéztem az oktatóvideókat és elolvastam a blogokat. Könnyű volt kiválasztani a termékeket, amiket meg kellett rendelnem így. Őszintén szólva a legelső szappant az egyik bogbejegyzésük alapján készítettem el és nem volt olyan nehéz, mint amire számítottam elsőre. Miután a kosárba tettem mindent, ami kellett meg még egy pár dolgot, ami megtetszett, már könnyű volt megrendelni őket. Szerencsére azt is meg tudtam nézni előre, hogy milyen fizetési és szállítási módok vannak náluk, tehát nem ért meglepetés sem. Elég sok opció közül lehetett választani, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legkézenfekvőbbet. Én az utánvétet választottam és a házhozszállítást. Gyerekek mellett ez volt a legegyszerűbb. Csak pár napot kellett várnom a csomagra és utána rögtön neki is láttam az instrukciók alapján a szappanok elkészítéséhez.

Mivel az első szappan jól sikerült ismét ellátogattam a https://www.pipereporta.hu/sct/966376/Szappan-keszites-alapanyagai oldalra, hogy rendeljek még egy-két dolgot. Gondoltam megpróbálkozom valami mással is, mert nagyon szeretem az ilyen kreatív megoldásokat. Igaz, hogy egyszerűbb bemenni egy boltba és venni egy szappant vagy egy gyertyát, de sokkal jobb érzés saját magamnak elkészíteni. Utána pedig már a gyerekeket is be tudtam vonni, ami pedig egy plusz közös program volt a számunkra.

Így hát most, hogy el tudunk menni kicsit pihenni, gondoltam készítek valami különlegeset. Így szív alakú szappanokat alkottam, amiket még nem mutattam meg a férjemnek, de remélem tetszeni fog neki a kis meglepi.