Miért vásárol egy gyógyfürdő bababoltból?

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy a gyógyfürdőt hogyan lehet még inkább gyermekbaráttá tenni. Az általános etetőszék és egyéb hasznos holmikon túl arra jutottunk, hogy úszópelenkát is biztosítunk a családos vendégeink részére. Ehhez a Lord Shop bababolt kínálatából vásároltuk meg az úszópelenka pakkokat, ahol hét és tizennégy kilogramm, hét és tizennyolc kilogramm és tizenkettő és huszonöt kilogramm kiszerelésben lehet kapni úszó pelenkákat. Mindegyik típusból vásároltunk néhány csomagot. Volt olyan, amelyik 10 darabos kiszerelésű, még egy másik márka 15 darabos kiszerelésben volt elérhető.

Miért döntöttünk a LORD shop bababolt mellett, miért pont ezeket az úszópelenkákat választottuk?

Az itt kapható pelenkák prémium minőségű úszópelenkák, ami nagyon kényelmes tud lenni még a nyári időszakban is a gyermekek részére. A külső borítás olyan anyaggal van beborítva, ami a nedvességet taszítja, így a gyógyfürdőben is nagyon jól tudják használni, nem kell aggódni az miatt, hogy a pelenka átázik, nyugodtan lehet fürdőzni a kisbabával, nem fogja elrontani semmi az önfeledt játékot, szórakozást.

Ezen kívül pedig nagyon aranyos kis mintákkal van ellátva. Mindegyik pelenkán vízi állatkás mintázatok láthatók, ami biztos, hogy minden gyereknek nagyon nagy kedvence lesz majd. Továbbá nagyon fontosnak tartottuk, hogy parabén, színezék és illatmentes pelenkát tudjunk biztosítani a vendégeink részére, ezért választottuk a Lord shopban lévő úszópelenkákat, amikben nem találhatók meg olyan anyagok, ami problémát okozhatna az arra érzékeny gyermekek bőrénél.

Ezzel a vízálló megoldással minden gyerek boldogan és önfeledten élvezheti majd a medencénk vizeit, így nem csak a nagyoknak tudjuk biztosítani teljes körű kikapcsolódást, hanem egészen kicsiktől kezdve jöhetnek hozzánk azok is, akik elfelejtenek magukkal hozni saját úszópelenkát. Nagyon elégedettek voltunk a webshoppal. A vásárlás egyszerű volt, a szállítási költség nagyon kedvező és a szállítási határidőt is betartották, ami azt jelenti, hogy a megadott napon meg is érkezett a futár a megrendelt úszópelenkákkal, amit egyébként a LORD shop bababolt saját futárja hozott ki, ugyanis van náluk egy túrajárat elnevezési házhoz szállítási lehetőség is, aminek a keretein belül bizonyos kiemelt településekre szállítanak ki bizonyos napokon. Ez egy sokkal kedvezményesebb szállítási lehetőséget jelentett számunka, ráadásul a Lord Shop saját futárjával 8 ezer forint felett már ingyenes volt a szállítás. Amilyen időket élünk mostanában, minden forint számít, így nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ilyen kicsi összeg mellett is lehetőséget biztosítottak ingyenes házhoz szállításra. Azt jó tudni, hogy a lord shop saját futárja csak bizonyos településekre szállít. Könnyedén nyomon követhető, hogy a lakóhelyünkre vagy tartózkodási helyünkre szállítanak-e, ugyanis az oldalon található egy túrajárat menüpont, ahol meg lehet nézni napra pontosan, hogy mikor melyik településre történik kiszállítás, így nagyon jól be lehet tervezni az átvételt.

Még gondolkodunk néhány apróságon, amivel még kényelmesebbé tehetjük a nálunk töltött időt a gyermekes családok részére. Már el is mentettünk néhány terméket a könyvjelzőkbe, így már egy újabb rendelés is előkészületben van nálunk. Ha szeretitek a cuki állatmintás babaholmikat, akkor keressetek rá az itatópoharakra, a legcukibb elefánttól a zsiráfon át az oroszlánig mindenféle állatmintás pohárkába belefuthattok. Ha meglátjátok, biztos vagyok benne, hogy ti sem tudtok majd ellenállni.