A maxi ruha a strandon is megállja a helyét

Mivel végre megérkezett a nyár, így végre megérkezett a strand időszak is. Nagyon szeretem a vizet, ezért is jobban preferálom, ha olyan helyre megyünk nyaralni, ahol van valamilyen víz is, legyen szó tóról, strandról, vagy gyógyfürdőről. Az idén nyáron is úgy tervezzük, hogy több helyre is ellátogatunk, de mivel az nem lehetséges, hogy minden héten elmenjünk valahová, hiszen sok pénzbe és időbe is kerül, így azt az alternatív megoldást találtuk, hogy legalább kéthetente hétvégén elmegyünk strandra.

Szeretek strandra járni, hiszen ott jókat lehet úszni, napozni, pihenni. Viszont az öltözőket nem szeretem. Meg úgy egyáltalán az ott történő vetkőzést. Ezért, ha tehetem, akkor már otthon felveszem a fürdődresszem és haza is úgy szoktunk menni, hogy előtte jól megszárítom magam a napon és csak utána öltözöm fel. Így a dresszemtől nem lesz vizes a ruhám. Ehhez azonban szeretem, ha valami kényelmes lenge ruhában tudok menni, amit könnyű le- és felvenni.

Az interneten nézelődve bukkantam rá arra a megoldásra, hogy maxi ruhákat fogok venni. Ezekből is vannak elegánsabbak és olyanok, amelyek a hétköznapi viseletnek felelnek meg, amelyekkel nyugodtan lehet strandra járni. Mostanában az Abutik oldaláról vásárolok, mivel nagyon jó árban kínál a nőknek nagyon szép ruhákat. Több féle kategóriában is találunk itt ruhadarabokat, vannak ruhák, kabátok, felsők, nadrágok, szoknyák, és sportos ruhák. Ráadásul ezen belül is vannak kategóriák, így találtam rá a ruhák fülecskénél a maxi ruhákra. Ezekről annyit kell tudni, hogy hosszú, földig érő ruhák, amelyek többsége kicsit buggyos. Vannak közöttük olyanok, amelyek inkább a téli hónapokra ideálisak, míg mások viseletének inkább a nyári idő kedvez. Főleg, ha a ruha maga világos színű, akkor nagyon kényelmes, és megfelelő viseletet nyújt a meleg időben, ráadásul a munkahelyre is vígan meg lehet benne jelenni, hiszen mindent kellő képen takar, de az utcára, vagy, ahogy már mondtam, akár a strandra is fel lehet venni. Azért mégis kényelmesebb, mint nadrágban járni, mindazonáltal ugyanannyit takar. Sok nőt ismerek, aki nem szereti mutogatni a lábát, mert mondjuk, nem látja olyan csinosnak, vagy erősebben látszanak az erei, ezért nyáron is nadrágban járnak. A meleg időben ez egyre inkább kínszenvedéssé válik. Azonban ezek a ruhák nekik is megoldást nyújthatnak.

Szóval most rendeltem is magamnak négy ilyen ruhát, ezeket majd vígan fogom tudni váltogatni, és a strandoláshoz mindig lesz egy alkalmas ruhám. Sőt, szerintem a nyaralásra is ezeket fogom magammal vinni, most nagyon rájuk vagyok hangolódva. Erről az oldalról pedig igen egyszerű a rendelés. Egy pár adatot kell megadnunk magunkról, illetve a szállítás körülményeiről, majd a végén visszaigazoljuk a rendelést. Mivel mindig pontosan fel van tüntetve a ruhák mérete, így ezzel sem lehet melléfogni. Nektek is bátran merem ajánlani.

Most, hogy már ruhám is lesz a strandszezonra, nincs más hátra, mint elmenni egy jót fürödni!