Egy jó fürdő és egy jó thai masszázs

thai masszázs

Egy kellemes hétvége számomra magában foglal egy pihentető fürdőt, és egy nagyon szuper energizáló thai masszázst. Régen mindig csak hallottam másoktól, hogy a thai masszázsnak van egy energizáló, mentálisan serkentő hatása, amit nem tudtam hová tenni, így egyszer belevágtam és a karmathaimasszazs.hu oldalon foglaltam időpontot.

Döbbenetes ez a szalon, és valóban igazak voltak a hallottak, megtapasztalhattam én magam is a thai masszázsnak a stresszcsökkentő, energizáló és serkentő jótékony hatásait. Azt gondolom, hogy ehhez nem csupán egy thai masszázsra van szükség, hanem egy olyan szalonra is, ami valóban a legjobb thai masszázst kínálja, és minden esetben megtesznek mindent a vendégek érdekében, most például nehezebb időkben a koronavírusra való tekintettel ügyelnek a fertőzések elkerülésére. Számításba vesznek mindent és nagyon figyelnek arra, hogy senki ne fertőzhessen meg senkit. Hogyan teszik mindezt? Már a bejáratnál kézfertőtlenítőket lehet találni, a masszőrök maszkban dolgoznak, és természetesen minden masszázs után fertőtlenítik a szobákat. Ezt bármelyik vendég megtapasztalhatja egy masszázs alkalmával. Szerintem nagyon fontos, hogy olyan szalonba menjen el az ember, ahol valóban érezheti azt, hogy a szalon számára fontos az, hogy nagyon jó ellátást biztosítsanak a vendégeik részére. Számomra ezt nyújtja ez a szalon, minden szolgáltatásuknál száz százalékos ellátást biztosítottak nekem.

Többféle masszázs közül lehet választani náluk, de hogyha a tradicionális thai masszázs érdekel, akkor mindenképp javaslom, hogy olvasd el az oldalukon az ehhez tartozó leírást. Nagyon sok érdekes információt fogsz találni rajta. Például azt tudtad, hogy ezt a speciális masszázst ruhában végzik, és ilyenkor nem használnak semmilyen olajat, maximum csak egy izomlazító balzsamot, ami gyógynövényekből készül? Ehhez hasonló érdekességeket lehet olvasni, illetve megtalálod az oldalon az árakat is, valamint időpontot is tudsz online foglalni.