Téli biztonság wellness hétvégére menet

Nincs is jobb, mint a téli szezonban kiruccanni egy wellness hétvégére, ahol élvezhetjük a gyógyfürdő kellemes melegét. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a családdal leutazunk Hévízre autóval. Az utazás napján, az időjárás kedvezőtlensége sem tartott vissza minket. Hószállingózást jósoltak és az utak csúszóssága is felettébb demotiváló tényezőnek hatott. Szerencsére azonban nemrég vásárolt a férjem hóláncokat a kocsinkra, így nem volt mitől tartanunk. Arról nem is beszélve, hogy az online vásárlás során olyan weboldalt találtunk, ahol a hólánc árak kifejezetten pénztárca barátnak mondhatók – ez az autofelszerelesek.hu volt. A vásárlás során kulcsfontosságú szerepet tölt be az ár egy olyan háztartásban, ahol többen vannak.

Ebben a blogbejegyzésben elmesélem nektek, hogy miért is fontos a hólánc használata, illetve, hogy hol találtam rá a megfelelő hóláncra. Továbbá, megmutatni annak, aki még sosem vásárolt életében hóláncot, hogy milyen árban mozognak ezek a tartozékok az online piacon.

Használj hóláncot a hideg hónapokra

Habár már enyhébbek a telek, én akkor is a biztonság híve vagyok. Jobb felkészülni minden eshetőségre, hiszen láthattunk már tavasszal is havazást. Ezért is szereztünk be egy hóláncot az említett weboldalról, amit nagyon jól tettünk.

A hólánc segít abban, hogy havas, jeges időben is zökkenőmentesen történjen az utazás. Az autó kerekeire rögzítve biztosítja a tapadást a csúszós utakon, hogy még az időjárás viszontagságai mellett is kezedben maradjon az irányítás. Arról nem is beszélve, hogy a hólánc használatával csökkenthetjük a balesetek kockázatát. 

Hólánc árak: mennyit érdemes és kell rászánni?

A hólánc megvásárlásánál az első szempontok között szerepelt az ár. Természetesen a hólánc árai nagyobb skálán mozognak attól függően, hogy milyen típusú autóhoz keresel tartozékot, és hogy mekkora a kerék mérete. Anyagát tekintve rendkívüli módon textil hólánccal is találkozhatunk. Nekem mindenképpen egy hagyományos darabra volt szükségem, amit hamar sikerült is megtalálnom a weboldalnak köszönhetően. Véleményem szerint nem érdemes ezeken a tartozékon spórolni, hiszen az utasok biztonságát szolgálja. Tartsuk szem előtt a minőséget, ahelyett, hogy kiválasztanánk a legolcsóbb opciót a gondtalan utazás érdekében.

Hol célszerű rendelni?

Úgy gondolom, hogy olyan webáruházat vagy szaküzletet érdemes választani, ahol több márka közül tudunk válogatni, igényeknek megfelelően. Az autofelszerelesek.hu pedig tökéletesen megfelelt ezeknek az elvárásoknak. Hihetetlenül felhasználóbarát az oldal. Olyan laikusoknak nagyszerű, akik még sosem költöttek autós tartozékokra vagy konkrétan hóláncra. Találtam egy hólánc kisokost, amiben részletesen le volt írva minden olyan információt, amit a vásárlás előtt meg kell fontolni. Ti tudtátok, hogy a hóláncokhoz szükséges TÜV és ISO bizonyítvány az EU-s tagállamokban?

A hólánc árak tekintetében is kifejezetten korrekt volt a weboldal. 20.000 HUF-tól, akár 150.000 HUF-ig terjedő skálán válogathattunk különböző típusok között.

A rendelés rögzítését követően csak pár napot kellett várni, mire az ajtómnál termett a csomag. Összességében egy igazán jó vásárlói élményben lehetett részem, ezért, ha ismét szükségem lenne bármilyen autós kiegészítőre, biztosan az autofelszerelesek.hu mellett fogok dönteni.

Boldog vagyok, hogy biztonságosan és stresszmentesen eljutottunk a wellness hotelbe. A férjem a szeszélyes időjárás ellenére is nyugodt maradt, és egy percig sem aggódtunk, hogy bármilyen baleset érne minket. Azt javaslom, hogy a téli szezonra mindenki szerezzen be egy hóláncot, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor köszönt be a hideg tél, és mikor hullik le az első hó.