Tele a postaláda… akciós bukósisak

Nem szeretem hogy tele tömik folyton a postaládát minden féle szórólappal, mert nem egy alkalommal jártam már úgy hogy kidobhattam véletlenül levelet a szórólapokkal együtt. Te jártál már így?

A szórólapok

Igazság szerint különösebben nincs velük gondom, de csak azokra vagyok kíváncsi, amik érdekelnek. Miért nem választhatom én ki, hogy nekem melyik tetszik, és melyiket szeretném esetleg felvinni.

Emlékszem szegény szomszéd asszony egyik évben elment nyaralni, és elfelejtette itt hagyni a postaláda kulcsát. Mondanom sem kell, hogy mire haza jöttek 10 nap múlva mi volt benne neki. Nem csak levelek, hanem újság hegyek. Kapja a megrendelt napi lapot is, és ez mellé még a különböző szóróanyagok, amivel elárasztanak bennünket.advertise-768067_640

A másik nagy gond, ami szerintem igen is fontos, és nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy mennyire elegek az apró jelek azoknak, akik kifejezetten várják ezt az időszakot, és esetleg be szeretnének surranni. Tegyük fel, hogy tele van a postaláda, és már alig fér bele valami, nem arról kiabál, hogy nem vagyunk itthon, nem tudjuk kiüríteni, menj be…

Na persze mondanom sem kell, következő évben már nem felejtette el odaadni nekem a kulcsát, és hogy ami olyan azt vigyem fel neki, és tegyem az asztalára.

Csak ami érdekel

Na de hogy visszatérjek magamhoz, én azt szeretem, ha én választhatom ki, hogy mit szeretnék megnézni, vagy mondjuk elolvasni.

Én úgy oldottam meg et, hogy ráírtam a ládára, hogy nem kérek újságot. Ezt már régóta láttam, de most úgy veszem észre hogy be is tartják. Magam választom ki az újságok, vagy szórólapok közül, mi érdekel, és azt olvasom el. A minap a kezembe akadt egy akciós bukósisak papír. Különösebben nem érdekelt volna, viszont igen csak érdekes volt amit írt, és kíváncsi voltam rá, ezért is vittem magammal.