A linképítés és a találati lista volt a téma a fürdőben

Az internet világa nem egyszerű, a háttérben nagyon sokan dolgoznak azért, azon, hogy a felhasználók milyen tartalommal találkozzanak, hogy mik kerüljenek a találati listák elejére.

A legutóbb egy baráti gyógyfürdős délután alkalmával arról beszélgettünk, hogy milyen nagy szerepe is van az internetnek az életünkben. Egyeseket bosszant, hogy csupa olyan reklámokat lát a közösségi oldalakon és gyakorlatilag bárhol a neten, amire adott esetben korábban már rákeresett. Hogy ez bosszantó-e vagy inkább segítség, arról megoszlanak a vélemények. Talán úgy lehetne leegyszerűsíteni ezt a dolgot hogy ha boltba megyünk, akkor vajon bosszantó-e, ha az összes csokoládé egy helyen van? Szerintem nem, inkább megkönnyíti a választást, hisz látjuk a csokikat. Véleményem szerint ugyanez a helyzet a reklámokkal is. Ha cipőt keresek, örülök annak, ha különböző webáruházak reklámjait dobja fel a net, hisz így ki tudom választani, hogy hol is szeretnék vásárolni, hol a legolcsóbb az adott cipő, hol vannak kedvező szállítási feltételek.

A reklámok mellett az is szóba került, hogy milyen helyzeti előnyben vannak azok, akik a Google találati listájának első oldalán szerepelnek. A https://keresobenelso.hu/linkepites.html pedig pontosan ezt vállalja, akár száz százalékos garanciával. Hogy hogy lehetséges ez, és hogy egyáltalán hogy működik ez az egész rendszer? A válasz nem egyszerű, a lényege azonban az, hogy a linképítés segítségével a Keresőben Első csapata eléri, hogy ha a termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz kapcsolódó kulcsszót valaki beírja a Google-ba, akkor a keresőóriás sok-sok linket fog találni, melyek mind a mi weboldalunkra mutatnak. Így relevánsnak értékeli a honlapunkat és előrébb sorolja a találati listán. Persze ez a dolognak csak az egyik része, de valójában ez egy nagyon fontos alappillére. A Keresőben Első csapata segítségével akár háromezer százalékos forgalomnövekedést is tapasztalhatunk a honlapunkon. Ez pedig mindenki álma, nem igaz? https://keresobenelso.hu/linkepites.html – ezen a felületen minden tudnivalót megtalálunk arról, hogy hogy is működik ez az egész. Hogy mi az a linképítés, a kulcsszó- és konkurenciakutatás, hogy miért fontos, hogy SEO-szempontból milyen a honlapunk. Nem, ezekhez nem kell értenie senkinek, aki webáruházat üzemeltet. https://keresobenelso.hu/linkepites.html – hisz itt a Keresőben Első csapata, akik profi szakértelemmel végzik el a feladatokat.