Mikor a nyaralás rémálommá válik

Nemrég Pesten voltunk gyógyfürdőzni a párommal, Andrissal. Nagyon jól éreztük magunkat, de hamar rémálomba fordult a pihenés, mikor egyik délután Andris véletlenül megcsúszott a medence szélén és beverte a fejét a betonba. Pont az arcára esett, aminek következtében az egyik metszőfoga erősen sérült. Morbid látvány volt és senkinek sem kívánom, hogy ilyet átéljen, teljesen bepánikoltam, természetesen azonnal hívtuk a mentőket, akik bevitték a kórházba. Ott szakszerűen ellátták a fogászaton, próbálták a fogát rendbe hozni, de sajnos nem sikerült. Bent tartották egy ideig még, aztán kérdezték, mi a tervünk a fogával, szeretnénk-e implantátumot kérni. Andris kijelentette, hogy előtte mindenképp körül szeretne nézni az országban, hogy a különböző fogászati klinikák milyen összegekkel foglalkoznak. Ezt természetesen megértették és végleg hazaengedték őt, egy ideiglenes implantátumot kapott csak. Hazautaztunk vidékre és először a környéken kezdtünk el megbízható fogászat után kutatni, kevés sikerekkel. Végül abban maradtunk, hogy érdemes felutazni emiatt Pestre, hátha ott több esélyünk van, szóval nekiálltunk a budapesti fogászati klinikák felkutatásának.

implantátum árak 2

A legszimpatikusabbnak a Kacsa utcai bizonyult, ami Budán található, körülbelül 40 kilométerre, szóval át sem kell autókáznunk fél Budapesten miatta. A weboldalukat végigfutva remek árakkal, részletes kezelési ismertetőkkel és szimpatikus alkalmazottakkal találkoztunk, Andris is nagyon fellelkesült és hogy a szavaival éljek, “megtaláltuk a tökéletes helyet.” Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy mikor felhívtuk őket a problémával és időpontot kértünk, közölték velünk, hogy 2 nap múlva lenne is szabad időpont, valamint, hogy az állapotfelmérést ingyenesen elvégzik. El sem akartuk hinni, hogy ilyen jó helyet sikerült kifognunk.

Mikor elmentünk Andrissal, a váróteremben kellemes környezet és kedves recepciós fogadott minket, aki hellyel kínált rögtön, mikor beléptünk. Pár perc múlva már be is hívtam minket, odabent a kezelőben pedig a doktor alaposan megvizsgálta az érzékeny területet, levette a szükséges méreteket az implantátumhoz és adott egy új időpontot a kezelés megkezdéséhez. Egyébként az implantátum árak is nagyon kedvezők voltak, sokkal könnyebben meg tudunk vele barátkozni, mint más klinikák árlistájával és a rendelő is szép, tiszta, rendezett volt, nem valami lepukkant fogászat, mint amire az árak alapján számítottunk először. Az újabb alkalom során felhelyezték Andrisnak az implantátumot, szakszerűen és gyorsan dolgoztak, hamar vége lett a dolognak. Nem sokkal később Andris már ismét teljes mosollyal rendelkezett, hála a Kacsa utcai fogászati klinikának, akik megmentették a fogsorát.