Még a fürdőben is a felújítás a téma

A hétvégén gyógyfürdőbe mentünk és ismét a mesteri fürdőt választottuk. Szeretek gyógyfürdőbe járni azért, mert nagyon fagyos vagyok és az uszoda így nálam szóba se jöhet. Alföldön nőttem fel, hatalmas gyógyfürdő volt a városban és anno annyira nem foglalkoztak azzal, hogy a gyerekeknek egészséges vagy sem a gyógyfürdő, hogy még a pancsoló is gyógyvízzel volt feltöltve.

Egy nagyobb felújítás végén tartunk és gondoltunk megérdemlünk ennyi kikapcsolódást. Olyan helyre mentünk, ami messzebb van otthonunktól, kicsit szerettünk volna elbújni az ismerősök és rokonok elől. A fürdő területén csak sikerült ismerősbe bukkannunk, aki még arról is tudott, hogy felújítást végeztünk otthonunkban.

A fűtésszerelőnk iránt érdeklődött, de leginkább a fűtésszerelő árak érdekelték.

Meséltük nekik, hogy mi a Topvízgázfűtésszerelő munkatársait hívjuk évek óta. Vagyis pontosan azóta, hogy az előző szerelőnk elköltözött a környékről. Abszolút elégedettek vagyunk velük, megbízható társaság.

Beszélgetni kezdtünk, hogy milyen felújítás volt nálunk és milyen fűtésszereléssel foglalkoznak a szakemberek. Nálunk a fűtési rendszer korszerűsítésével foglalkoztak. Minden apró részletre figyeltek. Mint például a kifűtendő légköbméterek mennyiségére, a csőrendszer belekalkulált lejtésére, a beépítendő kazán vagy más készülék teljesítményére, a termosztát szakszerű elhelyezésére és a kivitelezés minőségére. Legyen szó akár radiátoros, akár padlófűtésről, vagy bármilyen más központi fűtési rendszerről, bármiben segítségünkre tudtak lenni.

Elmagyarázták, hogy a központi fűtés több részből áll: egy hőtermelő egységből (kazán, kandalló stb.), a keringő vizet szállító csövekből, a hőleadást végző radiátorok, padló alatti csőrendszer, és persze a hőfokszabályozókból. Mindezek együtt tesznek ki egy fűtésrendszert.

Azt is megtudtuk a felújítás során, hogy ha meghibásodik bármi nem mindegy, hogy milyen szakembert hívunk ki. Létezik gázkészülék szerelő és fűtésszerelő. A Topvízgázfűtésszerelőnél dolgozók magasan képzett szakemberek, akik mind a kettőhöz értenek.

A mi felújításunk esetében a fűtésszerelő árak elfogadhatóak voltak és a megbízhatóságuk nekünk nagyon sokat számít.

A mi szerelőink kiemelték, ha a későbbiekben meghibásodna bármi fontos, hogy alaposan járjuk körül mi a gond és úgy jelentsük be. Például, ha a radiátorok csak részben melegszenek fel vagy valamelyik radiátor felmelegszik, egy másik viszont nem. Ha folyamatosan szökik a rendszerből a víznyomás. Illetve, ha csöpögést, víztócsát találunk a csövek, radiátorok közelében. Ezekben az esetekben gyanús, hogy a fűtésrendszerben kell a bajt keresni. Ha a készülék nehezen vagy egyáltalán nem kapcsolódik be. Működik ugyan, de nem úgy, ahogy kellene. Esetleg nem indul meg a víz keringése, vagy a kezelőpanel egyértelműen hibát jelez. Ilyenkor a kazánnal vagy a termosztáttal lehet probléma. Ezeket azért fontos tisztázni mert a gázkészülék szereléshez más alkatrészekre van szükség, mint a fűtés szerelésnél.

fűtésszerelő árak

A fűtésszerelő árak iránt érdeklődhetünk a Topvízgázfűtésszerelő munkatársainál. Ha tehát fűtésszerelő szakembert keresel, mert elromlott vagy nehézkesen működik a fűtésed, avagy javíttatni, átalakíttatni, felújíttatni szeretnéd fűtésrendszeredet, vagy új fűtési projektbe szeretnél belekezdeni, hívd a Topvízgázfűtésszerelőt a hét bármely napján, és ők házhoz mennek a megfelelő felkészültséggel!

Megnyugtattam ismerősünket, hogy a mi szerelőink nemhogy számlát adnak, de még garanciát is vállalnak munkájukra, ami azt jelenti, hogy valóban visszajönnek és garanciásan megszerelik a még mindig hibás területet.

Mi sajnos a fűtésszerelő árakról pontos tájékoztatást nem tudtunk adni az ismerősünknek, de mivel elégedettek voltunk, továbbirányítottuk a fűtésszerelőnkhöz őket.

A nap hátralévő része nagyszerűen telt, a víznek valóban jó hatása van. A hátfájdalmam lényegesen javult az egész napos úszás, fürdőzés hatására. Remélem mielőbb újra el tudunk menni fürdőzni egy jót. A minap olvastam, hogy egy közelebbi gyógyfürdő télen is nyitva van és akár hóesésben is kint lehet ülni a forró medencében. Bár fagyos fajta vagyok, ezt még lehet én is kipróbálnám.