Gyógyfürdőben ajánlották a székhely szolgáltatást, és nagyon jó ötlet volt

A cégem, egy pici cégről beszélünk, a vírus miatt is, meg úgy amúgy is nagyon küzdött az ügyfelek megszerzésével, és megtartásával. Jó dolgoztunk, de sajnos a külcsín többször nem tette meg a hatását, és sajnos nem mondhatom, hogy nem volt igazuk. Egy relaxáló fürdés alatt adta nagybátyám a rendkívül jó tanácsot, vegyek igénybe székhely szolgáltatást.

Ő hallott ugyanis a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalról, és lehet, hogy tudnak valamit kezdeni a helyzetemmel. Ahogy haza értem, egyből rá is kerestem az oldalukra, és nagyon megörültem!

Az oldal egyből két lehetőséget kínált:egy Újlengyel székhelyű szolgáltatást, és egy budapesti lehetőséget, ami valójában kettő volt, két cím közül lehetett választani. Mindkettőnél részletesen leírták, mire lehet számítani, ha az ügyfél rászánja magát, és egyezséget köt a szolgáltatóval. Újlengyelben megszabadulhatsz az iparűzési adódtól, hiszen ott erre nincs törvény, hogy behajthassák. A szolgáltató elmondása szerint nem csak Újlengyel ilyen település, de ők itt tudnak székhelyet biztosítani.

Ezzel szemben, ha a pesti opciót választod, akkor egy tárgyalóval szolgálnak majd, amit ingyen igénybe vehetsz, ha a cégednek szüksége van rá. Egy kezdő vállalkozásnak, akinek még nincs neve, csak próbálja kiépíteni magát, egy ilyen jó megjelenést és presztízst kölcsönző tárgyaló pont nagyon is kapóra jöhet. Épp ahogy nekem is. Ugyan az IPA mentesség kecsegtető, de jelenleg nincs akkor igényem rá.

Ezenfelül a székhelyszolgáltatás keretein belül először is, ha még nincs céged, ingyen alapíthatsz rajtuk keresztül, ez rám ugye nem vonatkozott, de jó tudni. Sőt, ha nincs ügyvéded, az se probléma, mert biztosítanak neked egyet teljesen ingyen. Ezek után minden megy online, és akár egy órán belül elrendeznek neked mindent, amiről telefonon és e-mailben is értesítenek. Természetesen, ha van már céged, és ragaszkodsz a saját ügyvédedhez, dolgoznak vele is, céget módosítani van lehetőséged, mert a székhely bejegyzése miatt úgyis kell.

Szóval végső soron nekem ez utóbbi lett a választásom a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ felhozatalából. Remélem ez a bejegyzés másnak is hasznos lesz, és ha kell, keressétek őket bátran.