Kiváló üdülőjegyeket vettem online a kedvenc apródos oldalamról

Beköszöntött a jó idő, ezért párommal már képtelenek vagyunk otthon ülni, muszáj neki indulni a világnak, hiszen erre való a nyár, mert télen kell otthon ülni forró csokit szürcsölgetve. Elsőször egy jó fürdőt akartunk meglátogatni, hogy a meleg vízből nézzük este a csillagokat és elég erőt gyűjtsön a testünk, hogy a nyár többi kalandját is kibírja majd. Barátnőm nagy kuponos, de akárhogy böngészte a bevált oldalait, nem talált megfelelőt. Elkezdtünk aggódni, hogy kimarad ez a terv az életünkből? Imádunk együtt fürdőbe járni, mert mind a kettőnkre jellemző a lustálkodás és hogy lehetne ezt az életformát jobban gyakorolni, mint egy medencényi kiváló hőfokú termálvízben. Nem szerettem volna, hogy kimaradjon ez a terv, ezért én is besegítettem a keresésbe, hogy biztosan találjunk valamit!

Én elég jól kezelem, az adok-veszek oldalakat, mert sok felesleges holmim van, amiket már nem használok, de valamikor nagyon jó szolgálatot tette, ezért nem szívesen dobom ki őket, hanem szeretném, hogy mások is legalább annyi örömet szerezzenek bennük, mint én, ezért apróhirdetés feladásban és megtalálásában is otthon vagyok! Számos apródos oldalt használtam, használok, de a kedvencem a Nextapro, mert kivitelezésében és kezelhetőségében ez áll számomra a legközelebb hozzám! Egyszerű színei kényelmesek a szemnek és elrendezése a funkcióknak olyan jól ki van alakítva, hogy a felhasználói élmény egyszerűen kiváló. Ha napi szinten használ az ember egy ilyenfajta oldalt, ezek a dolgok nem elhanyagolhatóak, mert hosszútávon az apró hibák vagy a zavaró weblapszínek eltudják venni az ember kedvét a böngészéstől…

Visszatérve a fő problémánkra, találtam elég szép számban remek hirdetéseket, reklámokat szóval csak válogatnunk kellett. Szeretem az olyan weboldalakat, amik még frissek, néhány éve működnek csak, de már olyan minőséget hoznak, mint a legnagyobbak. Innen látszik, hogy a tulajdonos mennyire viseli szívén a küldetését, hiszen egy ilyen oldalt felfuttatni elég nagy feladat!

Találtunk egy nagyon szép lehetőséget, igaz nem gyógyfürdő, hanem egy álomszép ház, jakuzzival a kertben. Mivel vidéken van egy völgyben a fényszennyezés minimális, ezért biztosan gyönyörű éjszakánként az ég és számos csillagképet tudunk felfedezni rajta. Annyira megtetszett az ötlet, hogy le is csaptunk rá, ráadásul elég kedvező az ára is a szolgáltatásnak. Júliusra foglaltuk le, mert utána fesztiválozni szeretnénk és a legtöbb minket is érdekelő fesztivál az a nyár második felében van.

Emlékszem tavaly annyi mindent kellett beszerezni, a fesztiválszezonra, hogy több mint egy hetet töltöttem el ezzel. Bár legalább összetudtuk hasonlítani az árakat, mert egyik cimborám is hasonló cipőben járt, mint én, de ő mindent újonnan vásárolt be egy plázából, amíg jómagam a kedvenc apródos oldalamat hívtam segítségül. Az igazság az, hogy 1 nap alatt letudta a fesztiválholmik beszerzését, de nem volt mindegy a végösszeg! Egy délutánomba fájt nekem is kiküldeni az első üzeneteket a hirdetőknek, szerencsére mindenre azonnal pozitív választ kaptam, szóval már csak el kellett menni egyesével az árukért. Macerásabb volt aláírom, viszont tized annyit fizettem a holmikért, amiket mások apróhirdetéseiből válogattam össze. Arról nem is beszélve, hogy a fesztivál szezon végére mindenünk tönkre ment, cimborámnak is és nekem is, mivel mindig eléggé megtoljuk ezt az időszakot, szóval idén is kell tennem majd egy kört a neten, hogy mások nem használt, de még értékes dolgait felvásároljam. Nem tudom mi lenne velem, ha nem lennének apródos oldalak, főleg a személyes kedvencem. Nagyon sokat tudok spórolni és sokat is tudok vele keresni, bár ez tényleg kemény feladat, nem mindenkinek van hozzá türelme.

Mindenesetre, úgy néz ki, hogy ez a nyár is fergeteges lesz, mert remek ajánlatok jönnek velem szembe az oldalon és nincs más dolgom csak válogatni és élményeket szerezni velük utána. Szerintem nagyszerű dolog, ha az ember nem egyből dobja ki nem használt dolgait, hanem felteszi egy ilyen weboldalra, mert más nagy eséllyel tudja hasznosítani! Bíztatok mindenkit, hogy merje ezeket az oldalakat használni, mert nagyszerű lehetőségek rejlenek bennük!