Gyógyfürdő után Kitonail

Nem sok történetet lehet hallani arról, hogy valakinek körömgombája van, mivel senki nem beszél ilyenről szívesen, de azt hiszem, ez teljesen érthető is. Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy mennyire is kell vigyázni egy gyógyfürdőben, strandon, Balaton parton.

Habár sokan vannak úgy, hogy túlzásba is viszik a testük átnézését, akár napi többször átnézik magukat, hogy nincs-e esetleg kullancsuk, új anyajegy, bármi, mégis jól teszik, bár ennyiszer talán nem szükséges. Viszont akkor igen, ha például valóban erdőben vagyunk, ott érdemes megnézni hazaérkezéskor, hogy valóban nincs-e kullancsunk vagy bármi más élősködő a testünkön. Ugyanígy kell eljárni a strand után és gyógyfürdőzés után is. Érdemes a lábunkra figyelnünk, hisz itt nincs cipő és zokni rajtunk. Sajnos sokan nem tudnak róla, mert nem figyelik, vagy elbagatellizálják azt, hogy bármilyen lábbetegségük van. Nem szabad félvállról vennünk ezt a témát, hisz így más emberek egészségével is „szórakozunk”.

Ha mégis elkapnánk például körömgombát, akkor érdemes azonnal beszerezni kitonail gyógyszeres körömlakkot, mert ez a legjobb gyógymódja ennek a betegségnek. A kitonail gyógyszeres körömlakkról nagyon sok mindent lehet már olvasni a prevenciopatika.hu oldalon, ahol a mellékhatásokról, tárolás, használatról tudhatunk meg többet, és könnyen elérhetővé teszik számunkra a kitonail-t.

Remélem, hogy kellőképpen fel tudtam hívni a figyelmeteket a körömgomba veszélyeire és kezelésének módjára!kitonail